سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد
سرخط خبرها

سامان‌دهی و تعریض بولوار ۲۲ بهمن مشهد ۵۰ درصد پیشرفت داشته است | احداث دوربرگردان ایمن برای کاهش ترافیک

  • کد خبر: ۱۷۵۶۸۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
سامان‌دهی و تعریض بولوار ۲۲ بهمن مشهد ۵۰ درصد پیشرفت داشته است | احداث دوربرگردان ایمن برای کاهش ترافیک
سرپرست شهرداری منطقه ۳ از پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه تعریض بولوار ۲۲ بهمن خبر داد

به گزارش شهرآرانیوز شلوغی بیش از حد و ترافیک‌های عجیب‌غریب با نام بولوار ۲۲ بهمن گره خورده است. کمتر کسی تصویر بدون ترافیک این بولوار پرتردد را به یاد می‌آورد که تنها مسیر برای رسیدن به جاده کلات است. به دلیل همین ترافیک دائمی هم هست که مردم ساکن در این بولوار بارهاوبار‌ها از شهرداری درخواست کردند تا فکری به حال وضعیت خیابان ۲۲ بهمن کند، البته در این سال‌ها درمان‌های مقطعی برای حل مشکل ترافیک بولوار ۲۲ بهمن اجرایی شد، اما نتوانست درد این معبر پرتردد و مهم را درمان کند تا اینکه سرانجام طرح تعریض و اصلاح هندسی اساسی بولوار بهمن تهیه شد و پروژه از ابتدای امسال کلید خورد و این روز‌ها حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

ضرب‌الاجل ۱۶۵ روزه

چاره‌جویی برای گره‌های کور ترافیکی بولوار ۲۲ بهمن مدت‌هاست که در صدر درخواست‌های مردم این محله قرار گرفته است و برای همین هم در جلسه ۱۷ فروردین، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین نصرا... پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با اهالی بولوار بهمن، مردم یک بار دیگر به صورت جدی خواستار اجرای پروژه‌ای برای حل این مشکل شدند. درخواستی که خیلی زود با آن موافقت شد و پژمانفر از تعیین ضرب‌الاجل ۱۶۵روزه برای حل این مشکل خبر داد و اعلام کرد که شهرداری و همه نهاد‌های مسئول در این‌باره باید تا آخر شهریور این پروژه را به سرانجام برسانند.

اعتبار ۱۵ میلیاردتومانی برای این پروژه

تقریبا یکی دو ماه بعد از این جلسه، پروژه اصلاح هندسی بولوار ۲۲ بهمن به صورت رسمی آغاز شد و شهرداری برای این تغییر چهره ترافیکی، ۱۵ میلیاردتومان اعتبار کنار گذاشت. سرپرست شهرداری منطقه ۳ مشهد در گفتگو با شهرآرا درباره آخرین وضعیت اجرای این پروژه گفت: خیابان ۲۲ بهمن به دلیل قرارگرفتن در خروجی شهر به سمت کلات، در زمان‌های خاص به یکی از گلوگاه‌های ترافیکی تبدیل می‌شود و همین مسئله باعث شده تا علاوه بر ترافیک، این خیابان یکی از نقاط حادثه‌خیز هم باشد. رفع مشکل از این خیابان جزو درخواست‌های پرتکرار مردم بود و ما هم در شهرداری منطقه با هدف روان‌سازی ترافیک و رفع خطر از این بولوار مهم، پروژه اصلاح هندسی آن را تعریف و اجرا کردیم.

پیشرفت ۵۰ درصدی

سید جواد هاشم‌نیا با بیان اینکه اعتبار این اصلاح هندسی ۱۵ میلیاردتومان است و ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ادامه داد: احداث دوربرگردان کندرو بین بهمن ۱۹ تا ۳۳، اصلاح هندسی سه‌راهی کلات و خروجی بهمن به خواجه‌ربیع و اصلاح هندسی خروجی پمپ‌گاز بهمن ۲ از جمله اقداماتی است که در پروژه اصلاح هندسی درحال انجام است. یکی از مهم‌ترین گره‌های ترافیکی این مسیر خروجی بولوار بهمن به خواجه‌ربیع است که با اصلاح هندسی آن امکان خروج خودرو از راست‌گرد که پیش از این با تعداد کمی از خودرو‌ها مسدود می‌شد، بیشتر می‌شود و از بار ترافیکی بولوار کم می‌شود.

وی در ادامه افزود: به غیر از اصلاح هندسی بولوار بهمن، اصلاح آیلند میانی بولوار با هدف تعریض خیابان و زیباسازی آن درحال انجام است. اصلاح خروجی به سمت خواجه‌ربیع، احداث دوربرگردان بولوار بهمن، اصلاح آیلند میانی و اصلاح ورودی بولوار بهمن به صورت هم‌زمان درحال اجراست.

بازگشایی دوربرگردان بولوار بهمن

بازگشایی دوباره دوربرگردان مسدودشده بولوار بهمن در جریان اجرای این پروژه، موضوع دیگری بود که هاشم‌نیا به آن اشاره کرد و توضیح داد: یکی از عوامل ایجاد ترافیک در این بولوار، انسداد دوربرگردان آن بود. این دوربرگردان سال گذشته توسط پلیس راهور به علت تصادف‌های زیادی که به دلیل ناایمن بودن آن رخ داده بود، مسدود شد.

با این همه، اما مردم تقاضای زیادی برای بازگشایی دوباره آن داشتند و شرط پلیس برای رفع مسدودی، احداث دوربرگردان ایمن بود که طراحی آن از سوی شهرداری انجام شد و با موافقت پلیس این دوربرگردان هم‌اکنون درحال احداث است و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد. بازگشایی دوربرگردان میانی بولوار باعث می‌شود تقاضای دور زدن در ابتدای خیابان کمتر و بخشی از ترافیک شدید خیابان بهمن کم شود. اجرای این دوربرگردان اردیبهشت شروع شد و به زودی بازگشایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->